Szaniterek - Szerelvények

Víz-gáz, fűtés és szaniter áruk webáruháza

RAVAK SABINA ZUHANYTÁLCA (MINIKÁD) 90x90cm

Márka: Ravak
Cikkszám:
CK-1108
Garancia: 120 hónap

Ár: 67 700 Ft

MÉLYÜLŐKÉS, NEGYEDKÖRÍVES AKRIL ZUHANYTÁLCA (MINIKÁD)

Zuhanytálca egy kád tulajdonságaival. Felbecsülhetetlen érték a kisebb fürdőszobákban. Lehetővé teszi a kényelmes zuhanyozás mellett a gyermek fürdetést is.

Ideális zuhanyzáshoz és fürdéshez

A legjobb megoldás, ha ötvözni szeretné a kád és a zuhanykabin előnyeit. A tálca mélységének és az ülőkének köszönhetően a minikád lehetővé teszi a kis gyermekek fürdetését, illetve a zuhanyzás közbeni kényelmes leülést. A minikád klasszikus zuhanytálca tervezésének hála olyan kisebb fürdőszobákba is beállítható, ahová kád nem fér el.

A Sabina mélyülőkés zuhanytálca LA típusa üvegszálas megerősítésű és felfalazható. Az LA+BASE kivitel lábakra erősíthető, ahogy az LA+BASE+SET (Sabina 90 Base) kivitel is, amely előlappal is rendelkezik. A lábak és az előlap külön rendelhető. A Sabina zuhanytálca teljes beszerelési magassága 42 cm. Éppen emiatt ajánlott a Supernova vagy Blix sorozat speciális, alacsony termékeivel kiegészíteni. A zuhanytálca 52 mm átmérőjű, ClickClack rendszerű Sabina szifonnal használható.

Futárcéggel nem szállítható!! Saját autóval szállítjuk! Szállítási költség Budapesten belül :2900,-     Pest megye: 4900,-

Kérdése van?

Partnereink