Szaniterek - Szerelvények

Víz-gáz, fűtés és szaniter áruk webáruháza

Toilette-Nett 320T bidés wc ülőke, duroplast

Márka: Toilette Nett
Cikkszám:
CK-1114
Garancia: 24 hónap
Eredeti ár: 65 000 Ft

Ár: 64 900 Ft

 

Toilette-Nett 320T bidés WC ülőke antibakteriális

A poliészter-műgyanta kivitelű Toilette Nett® bidé WC-ülőke bidé berendezések, exkluzív megjelenésükkel a legmagasabb esztétikai igényt is kielégítik, míg a kedvezőbb áru, duroplast műanyagból készült Toilette Nett® bidé WC-ülőke változatok felületén a baktériumok nem képesek életben maradni, a gyártásuk során alkalmazott korszerű antibakteriális technológiának köszönhetően.

 


A Toilette-Nett azok számára készült, akiknek fontos a WC használat utáni alapos tisztálkodás, akik csak utólag tudják a bidé funkciót helyszűke, vagy egyéb okok miatt kialakítani.
Bármely WC csészére felszerelhető berendezés, ami függetlenül attól, hogy milyen öblítésű és kifolyású. A berendezés excenteres felerősítési megoldása lehetővé teszi, hogy eltérő méretű kerámiákra felszerelhessük a berendezést, viszont a hideg- és melegvíz csatlakozások kiépítése elengedhetetlen. Ahol nincs lehetőség a melegvíz csatlakozásának kialakítására, ott kisméretű minibojler felszerelésével oldható meg a bekötés.
Panel lakások esetében, ahol a hideg és melegvíz vezetékei a WC közvetlen közelében vannak beépítve, ott a flexibilis csatlakozást javasoljuk.

Kérdése van?

06/20-345-0046


[email protected]

 

Partnereink